Thursday, August 18, 2011

Dicabar dan tercabar




Wah, baru je aku bisik-bisik kat diri sendiri, "Takpe la bodyshape camni pun, hot jugak." Konon-konon nak sedapkan hati sendiri sebab nafsu suruh melantak macam-macam masa bukak pose, terussssssssss aku DICABAR.

Wahh, terus rasa tercabar. So, esok kena terus siap-siap letak tin biskut cream cracker Jacobs yang kurang lemak tu tepi meja!!! Tinggal lagi 12 hari nih!!!

Dah la hormon asik dok bisik-bisik,

"Spicy Chicken McDeluxe sedap jugak wat buka pose nihhhh...."
"Pizza Super Supreme pun dah lama tak makan nihhh...."
"Kalau dapat Ole' Pocketful Kepsi pun dah kira best dahhhh... "

Hamboihh, hormon ni.. Lagi aku dok tiup-tiup semangat nak dayet, lagi ko bisik-bisik mengidam itu ini... Geram betolll! So, sebab aku tetiba rasa tercabar ni, kita tengook lagi berapa kg turun di malam puasa yang terakhir ye... Semoga impian untuk pakai kebaya kota bharu akan tercapai, aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....



The best ever cream cracker 

(Ayat orang desperate nak dayet.. Hehehe.. Tapi betul la... Sedapppp. Memula dulu pun aku tak caya Farah Fauzana dok kata dalam tv, biskut ni sedap. Maka, bersedialah oleh kamu untuk berbuka dan bersahur dengan biskut super sedap ini wahai tuan blog pantai coklat ini)

No comments: