.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, August 13, 2011

Hidden sweet banana



Ini final presentation. 
Abaikan je la yang itam-itam tu... tak mengurangkan rasa pun... Hehe...




Ini rupa sebelum diselam dalam minyak yang panas lite-lite je.. 




Ni masa proses menyembunyikan the sweet banana itew.



Ini je rupa banana tu.. 

kita taburkan sikit brown sugar yang dah dicampur cinnamon powder. Pisang aku guna pisang berangan je. Sebab pisang tu my favvy.





Rasa di mabeles ok. Penah tengok resipi ni dalam blog nurulism.com. Tapi aku tukar ingredients dia sket. Hantar kuih ni ke rumah my future sis-in-law, dapat phone call mintak resipi terus... Hehehe...


I

No comments: