Friday, August 5, 2011

Kesiannnn aku...



Tau tak, setelah 25 tahun lebih, baru semalam buat pertama kalinya dalam hidup aku drive kereta auto... Kesiankan... Hehehe... Ehh, ke jakun... Selama ni punya la aku gitau My Prince, nak beli kereta manual sebab dah biasa dengan kereta manual. Tapi lepas semalam, aku akan cuba mempertimbangkan untuk memilih kereta auto... Pathetic gilerrr... Hehe...

Tapi salah sorang antara kami kena la beli kereta manual jugak..

Hmmm, idea block.

Till then.

1 comment:

Hafidzah Hafidz said...

hehehe..fyza tak reti bawak kete manual kak, boleh x? =P dah tak ingat macam mane bawak manual..sebab pandai2 je drive, fyza terus bawak auto, salah sendiri heee..btw, thank you ye akak..fyza dah bagitau kakak dengan mak fyza..maceh ;D fyza kawen nanti fyza jemput akak..insyaAllah..