Friday, September 16, 2011

Dah boleh masuk tadika dah....







credit to http://house88kend.blogspot.com/2011/01/happy-6th-anniversary.html


Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnia dan berkatNya hari ni, relationship ini mencecah ke tahun ke 6... 2005-onwards....


Syukur alhamdulillah ya ALLAH, kerana begitu menyayangi aku dengan menghadiahkan seorang hambaMu yang terbaik untukku... Semoga rasa cinta kami ini sentiasa di bawah restuMu. Semoga rasa kasih ini bersandarkan kasih dan cinta kami terhadapMu, ya rabbi..


Semoga kami ini akan bersama di dunia dan di akhirat dalam naungan berkatMu..


Amin..






Sayang, terima kasih kerana menerima diri ini seadanya...

My Polaris







Abang,


Walaupun abang selalu tersipu-sipu bila saya puji abang hensem, sayang tetap sayang abang...


Walaupun abang selalu marah sayang bila sayang kacau abang lepas kerja, sayang tetap sayang abang....


Walaupun abang selalu tak habis makan burger McD dan sayang yang kena habiskan, sayang tetap sayang abang...


Walaupun 16 kali kita gi Mines dan 16 kali itu jugaklah kita lupa kita parking kat floor berapa, pastu sayang akan marah2 abang kenapa tak hafal no floor, padahal salah sayang jugak sebab tak hafal sama-sama, pastu kita akan end up gaduh-gaduh sebab penat turun naik lif cari tempat parking, sayang tetap sayang abang...
Walaupun abang segan-segan bila sayang nak snap gambar abang sorang-sorang, sayang tetap sayang abang...


Walaupun abang suka check inbox and contact handset sayang, sayang tetap sayang abang...


Walaupun dah 6 tahun kita bersama dan kita tetap gaduh-gaduh manja macam kan baru kenal 6 hari, sayang tetap sayang abang...



Walaupun dah 6 tahun kita bersama, abang selalu memberikan sayang sebab untuk mencintai abang setiap hari...


Dan kalau sayang nak tulis semuanya hari ni, memang tak kan habis sampai esok lusa pun sebab sebenarnya sayang tak perlukan sebab untuk mencintai abang..


Semoga di dunia dan di akhirat kelak, you will remain as the other half of me... insyaALLAH..






...Amin...


























p/s: sorry kalau entry in terlebih gula.. Silakan muntahhhh... Baldi sendiri-sendiri yeh... hihi..


























No comments: