Wednesday, September 21, 2011

Cuaknye aku...

Tadi tengok Nahariah gitau yang KPLI dah boleh check penempatan dorang dari website KPM. Terus aku cuak. Dapat sekolah mana la aku nanti. Padahal aku bukan boleh check sekarang pun. Sebab aku DPLI, bkn KPLI.

Sebelum ni kawan-kan dok kecoh dalam FB pasal lambat posting, aku relax je. Katanya ALLAH dah tetapkan yang terbaik untuk kita.

Alamak, cuak la pulak... Cane kalau dapat sekolah yang jauh dari rumah dan tak dapat dok umah???

Sape nak iron baju abah and adik2?

Sape nak basuh baju abah dan adik2?

Sape nak masak kalau kak long balik umah dia?
 
Sape nak temankan 'Aleya tido????


Adusss, nakpecah dah jantung nih!!!!


InsyaALLAH, Allah dah tetapkan yang terbaik untuk aku, kerana Dia tahu apa yang terbaik untuk hambaNya ini... Aminnnn..

No comments: