Tuesday, September 20, 2011

Jatuh cinta










Tetiba jatuh cinta dengan tudung syria macam ni lepas tengok Heliza pakai dalam Nur Edisi Julai 2011. (I layan Nur sekarang uolssss... Hehehe)



Maklum la, aku kan golongan veteran.. Kata manusia sujana itu.... Huhuhu..


Tak main la Remaja ke, Dara ke... Kann????


Dah order dengan Kak NaqiyahNur. Cantik jugak kan kalau pakai masa konvo bulan depan. Tak de la sebok dengan awning keras tu masa pakai topi. Nikah nanti pun nak pakai tudung camni la.. Tapi kena design sendiri la kan. Nak kena letak lace kat atas tu. Baru cantik. Hari tu dah design dengan umi, tapi masa tu nak letak lace di shawl kosong putih... Tengok la dulu cane... Long way to go... Lagipun, masa nikah memang aku tak nak pakai tudung awning keras, nanti terganggu la masa My Prince nak kiss dahi. Ecehhh, lempang kanggg!!! Gatai nihhh... Hewhewhew~

Tak tau la sesuai x dengan muka berhias pau cina dua bijik nih..


Cuak, cuak.. Tapi order jugak. Well, wanita dan shopping jangan sekali kali dipisahkan.


~Huhu~






No comments: