Friday, September 23, 2011

Mari berangan...










Cantik tak? cantik tak? Sekarang ni suka google gambar skirt. On FB pun asyik dok tengok gambar skirt labuh ni. Comel kan.. Macam sopan je bila pakai. Wahh!!! Dan dan, sopan.. Huhu..


Yang paling comel mestila gambar yang mula2 tu. Niat macam nak jahit sendiri. Tapi of course la kena berguru dulu.


Tapi xtau la cantik ke tidak dengan aku yang bukannya selim melim macam model skirt tu...



p/s: Syg, sila beli cepat2 yang saya order tuhh. Hehe.


No comments: