Monday, October 31, 2011

Caramel cake

Hari ni try buat kek caramel atau Custard Layer Cake. Rujuk kat blog TasteBuds tapi cara buat tu tiru Kak Ita yang pandai masak and pandai amek gambar macam photographer profesional. Kalau tak caya, boleh tengok blog Kak Ita....

Rasa tak percaya aku boleh buat layer macam yang Kak Ita and Akak 3E's ajar. Memula tu memang tak percaya. Tapi bila dah buat, rasa terkagum-kagum tengok hasilnya... hehe.. 

Sebelum masuk oven...
Hasilnya belum tahu lagi.. Nanti update later ya..


2 comments:

marinahunny said...

tedapnyeeeeee

Miss Polaris said...

wat la kak na.. nnt mst kak na xcya kak na boleh wt kek tu.. utk ingredient eg rujuk blog Tastebud tu, sbb bhn dia sikit. maybe separuh dr adunan kak ita. tp cara buat kena rujuk cara kak ita buat jugak sket...