Saturday, November 12, 2011

بَارَكَ اللهُ لَكَ، وبَارَكَ عَلَيْكَ، وجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ

Maaf terlewat... Semalam, 11/11/11 salah seorang sahabat baik aku telah selamat bertukar status dari Cik kepada Puan... 

* * * * *

Maaf tak berkesempatan untuk menghadiri majlis akad dan sanding engkau Lin... Raub jauh sangat. Mr. Driver pun dah start kerja. And aku amat diperlukan di rumah. Ye, aku tahu, kau fahamkan Lin... 

Apapun, semoga sentiasa dalam rahmat ALLAH buat Lin dan pasangan. 

Azlin dan Azila

Lin, aku tak pasti nama Azila, betulkan macam tu???? Gambar adalah diciplak dari blog kau sendiri. Hehe...

Hmmmm, sedih wehhh kau dah jadi bini orang. Dah tak boleh nak berpoya-poya masa zaman muda remaja dulu....  Agaknya orang cantik-cantik ni memang sampai jodoh awal, kan... Aku yang hudus ni, bila laaaa..... Huhu!

Apapun aku doakan kau bahagia dunia akhirat. Sentiasa dalam rahmat ALLAH. InsyaALLAH, aku akan menghadiri majlis resepsi di Besut nanti. Lambat sangat la weh nak tunggu Mac... Harap-harap aku dapat menghadiri resepsi di Besut bersama suami. Hakhakhak, gatai... Hehe..

Lin dan Azila  بَارَكَ اللهُ لَكَ، وبَارَكَ عَلَيْكَ، وجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ

Friendship forever ya..

No comments: