Saturday, November 5, 2011

Emotionally unstable

Adehhh, ni la time yang paling aku tak suka. Time hormon tengah berubah-rubah menanti kedatangan bulan mengambang penuh.

Time ni la aku nak baran dengan orang.

Time ni la aku rasa orang sekeliling  sangat annoying. 

Time ni la aku rasa kurang kasih sayang dari orang yang sedang bz carik duit nak saving untuk kawen. Dan orang tu jugak la yang sanggup 3 days unpaid leave semata-mata nak join konvo aku. (Hoihh, boleh tak kau bersyukur sikitttt???) 

Time ni la badan rasa berat macam dah obes sebab badan sedang menampung air akibat perubahan hormon. 

Time ni la aku cepat sentap. (Ehh, bukan ke kau mmg kaki sentap tak kira masa????) Hehe.. 

Time ni la aku sangat sensitif dengan perkataan yang dituturkan oleh orang sekeliling.

Dan time ni jugak la aku mengidam nak makan macam-macam. Ni, my Prince balik malam esok, tapi aku dah siap-siap senaraikan makanan yang aku nak makan bila dia balik nanti. 

Aku nak makan Rojak Ayam, Pizza Hut yang cheesy meesy tuh, pastu nak makan Macadamia White Choc cake.

Cepat-cepat la datang wehhhh, jangan seksa aku lagi... Stress dah ni...

No comments: