Friday, November 25, 2011

GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!

Set asas Miracle Tab (Tab EX, Tab Soap & HD Glow Essence)


Tadi lepas reload tab Dashboard blog aku, tetiba mata terpaku pada entry baru si adik comel ni. Wahhh, Irene nak bagi Miracle Tab secara percuma!!!!!

Terus menjerit dalam hati. Teruja sangat. Sape tak nak cantik, kannn?

Sebelum ni, memang berminat sangat dengan Miracle Tab yang Irine iklankan ni. Pertama kali tengok pun, di blog Irine juga. Tapi mahal mak kauuuu! Tak mampu. Kalau boleh pujuk My Prince jadikan hantaran kahwin nanti, bagus juga. Tapi mahal la.... Duit nak guna untuk perkara lebih penting.

Kalau Irine bagi percuma, lagi bagus. Pertama, sebab aku memang tak ada kerja sekarang. Aku bakal guru yang sedang tunggu penempatan (posting). Tak tahu bila. InsyaALLAH, awal tahun depan. Kalau posting bulan 1, gaji paling kurang dapat dua bulan lepas tu. Hui, lamanya... Pastu terus nak buat persiapan kahwin. Mana sempat nak guna...

Kedua, kalau aku menang contest ni, dapat Miracle Tab free, dapat la guna sebelum majlis perkahwinan nanti. Siapa yang tak nak berwajah glow and radiant secara semulajadi di hari pernikahan kan? Betul tak Irine? Hah, Irine... Sila la tolong akak dapatkan glowy and radiant skin complexion on my wedding. Besar pahala Irine tolong kami bina masjid. Hehe...



Mana tahu kan lepas guna Miracle Tab dari Pic 1 boleh transfrom jadi macam Pic 2 on my wedding. Hehehe.



Takde la, akak gurau je. I know i cant beat your beauty. Dapat skin complexion macam Irine pun jadi la. Tu pun kalau dapat la.... Hehehe...

Meh la kita pakat join ramai-ramai. Sesiapa yang berminat boleh klik di ayat yang aku link kan ke blog Irine dalam perenggan pertama tu ye. Lelaki pun boleh jugakkkk! Hehehe...

Picture credit Irene Nadia Marcello

No comments: