Sunday, November 20, 2011

Kebabooommmmm!

Lusa dah interview. Pfffttt... dalam hati tak tau dah ada apa. Bukan takat ada rama-rama, bukan takat ada taman bunga....

Study tajuk tu, teringat tajuk ni tak study lagi...
Study tajuk ni, teringat tajuk yang kawan-kawan baru update dalam grup FB pulak.
Ehhh, nota Sains Pertanian pun tak sentuh lagi... 
Adesss...
Padah suka study last minutes~

Hati macam berdebar-debar sikit. Ntah..

Hmmm, hari 20 11 2011 kan...

Hari ni lelaki kecintaan aku dah selamat pun berkahwin....

Selamat Pengantin Baru ZA dan Sheera (Takkkk... aku tak cemburu)



Dan jugak buat Nieja dan Hubby. Maaf tak dapat datang. Ada aral melintang. InsyaALLAH kalau berkesempatan nanti kita berjumpa di lain hari. Mana la tahu kan kalau nanti akan dijemput ke rumah I untuk menikmati lontong. Hehe.. InsyaALLAH.

Nieja n Akim

Semoga sentiasa diberkati ALLAH di dunia dan di akhirat ya...


Hmmm, dah tengok dalam website MOE. Dah tau dah bila cuti sekolah tahun depan. Motip belum ngajar tapi dah sibuk usha tarikh cuti sekolah? Hehe.. 
Cuti Penggal Persekolahan 2012 bagi negeri Kelantan dan Terengganu

1. 9/3 - 17/3
2. 25/5 - 9/6
3. 17/8 - 25/8
4. 11/12 - 31/12


Cuba la teka....


Hmmmm, btw... Kebabooom tu bunyi otak aku nak meletup. Sekian.

2 comments:

nieja said...

buat lontong anta setiuu hehe

Miss Polaris said...

mana aci anta.. jmput la dtg umh. hehe.