Wednesday, December 14, 2011

Anjakan Paradigma

Setelah lebih dua tahun menceburi arena blogging nih, cehhhh, hari ni baru aku tahu rupanya template blog tu kita boleh adjust background picture. Muehehe... 


So, tadaaaaaa!



Presenting the new look of my blog.


Tapi aku rasa cam titik titik putih kat tengah blog tu cam menggangu tumpuan je.. .Asik la mata nak melekat kat situ. 

Tapi takpe, kita pakai yang ni dulu. Sebab aku kan dah terer, nanti kalau rajin aku ubah lagi. Heheh.. 



Sekian kesian (tiru kak DLL, hehe)


No comments: