Wednesday, December 14, 2011

Bius ke tak ni???

Semalam masa My Prince bagitau sakit sangat masa minor surgery tu, aku rasa cam pelik je. Sebab dia kata doc dah bagi bius 4 jarum. Tapi sakit giler. Terasa-rasa dia iris-hiris, korek-korek isi tu. 

Pastu pagi tadi dia tanya doc in charge,  boleh doc tu cakap, "kami bius kt permukaan je, tak sangka pulak serpihan besi tu msuk jauh ke dalam.." 

Hamboiii, sajaknya kau menjawab. Nak main sangka-sangka pulak. Kan ke dah x-ray? Tak reti-reti nak rujuk xray film tu ke? Sedap2 hati hiris-hiris isi orang tak bius betul2. 

Takpe la yang, kifarah dosa mungkin. 

Lagipun, orang brsalin pun biasanya tak ambik epidural. Bersalin tanpa bius je yang. Tu lagi la nak keluarkan orang. Bukan serpihan besi... Muehehe....

No comments: