.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, December 30, 2011

Jumaat terakhir 2011

Tinggal sehari lagi untuk mengakhiri 2011. Miracle yang ditunggu-tunggu tak kunjung tiba. Pasrah je la. 

Mula-mula kata bulan 9, pastu bulan 11, pastu bulan 12, pastu awal jan, pastu minggu ketiga Jan, pastu Feb pulak. Pastu tetiba kata paling lewat Mac 2012. Hoihhh, jangan harap aku nak keluar mengundi! Penat. 


Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah. 


Recap untuk 2011 dah ada dalam draf. Tak nak publish lagi sambil terus berdoa untuk tulis happy ending of 2011. Tapi macam takde harapan je.

Banyak azam kena set up for the upcoming year. Sangat banyak. Tapi hanya mampu merancang. Yang bakal berlaku terserah pada Yang Maha Berkuasa, Yang Maha Mengetahui. Namun dalam setiap doa, memohon yang terbaik dariNya.


Umi, rindu umi sangat.... al-Fatihah. 


Rasa nak cari kerja la sempena tahun baru nanti. 






No comments: