Friday, December 16, 2011

Mood mengidam dah datang dah....

Hmm, tetiba rasa nak makan Oreo McFlurry. Sedappnya.. 

Beef Prosperity tak makan lagi tahun ni.... 

Nak makan mi goreng blackpepper, tapi asik tak jadi nak buat sebab makanan banyak sangat kat dapur. Tak berhabisan... 

Nak makan pizza jugak. Sebab hari tu mood terbantut. 

Gali blog Cik Yana pulak nampak aiskrim goreng. Hmmm, sedapnya aiskrim vanilla dengan roti. 

Spaghetti bolognese  pun sedap. Lagi-lagi ikut resipi kak PeejBurhan. Fuhhhh.
Tapi my dear Prince kata dia tak boleh drive sebab tangan kiri masih sakit. Kereta pulak manual. Fuuuuh again....  Kereta abah hantar cat baru. Tapi hujan-hujan ni, tak tau la boleh cat ke tak. Abah pulak hari-hari ke sekolah. Guna kancil. So, takde kereta nak keluar. Boringnya!!!!

Kena tarik nafas dalam-dalam. Sabar. Nafsu kena kawal. Ingat ALLAH. Ramai lagi yang lebih malang. Syukur dengan apa yang ada.


2 comments:

marinahunny said...

amboi kuatnye napsu makan hahahahhaa

Miss Polaris said...

biasa la kak bila dok umh ni. Bnagun, tdo, msk, mkn, google resipi, masak lagi. Dah agak membadak dah bdn ni. hehe.. jom la same2 msk. blh tukar2 juadahh. hehe. mcm la KT-Besut tu 5 langkah je. Hehe..