.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, January 24, 2012

E'day, wedding n e'day...

23 Jan, mulanya menghadiri majlis pertunangan my BFF yang comel tu. Cik Wawa dengan Syam. Memula sampai tu, "Wahhh, comelnye Wa!!!!" Siyes cantik. Alah, dah memang tuannya cantik. Tambah mekap lagi, baju lagi, Wa dah kurus lagi.. Bertambah berseri-seri. 

We are taken!
Wan Najwa Arifah

Lepas tu, terus ke Wedding Syazana. Kat perumahan belakang rumah Cik Wawa tu je. Dah la aku ni jenis blur tak berapa ingat orang. Sekali ada orang laung, "Egie!!!!" Dengan eksaitednye. Aku pandang dia dengan senyuman tapi tak tau cane nak react. Sebab rasa macam ingat, tapi lupa. Kof kof kof~

"Azie la!" Dia kenalkan diri. Ehhhh, lupaaa. Hehe.... 

"Ehh, Azie. Orang macam ingat, tapi lupa." Cehh, cover ke'blur'an diri sendiri. Hehe.. 

With Cikgu Azie

Ye la, kenal di FB je. Tapi punya la mesra dalam FB macam dah bestfren 10 tahun. Sekali terserempak, aku yang lupa dia. Hehe.. Sorry tau Azie. Beza sikit gambar dengan rupa realiti. Huhu... 

Me, Zana, Wani, Dr.Asz

Jenuh kutip berkat

Ok, dah settle wedding Syazana, terus rushing balik rumah sebab dua pupu sebelah rumah pun bertunang jugak. Nasib baik masa aku sampai, elok je pihak lelaki pun baru sampai. Nasib baik sempat. Comel giler baju bertunang diaaaa.. Nasib baik aku pun tempah baju untuk future ceremony dengan mak dia.

Kupu-kupu saya ~ Nora

Buah hati pengarang jantung

Adinda

jhgh

2 comments:

eliana said...

kak wa nkpak laen...hehe
happy for her.. alhamdulillah.. :)

Miss Polaris said...

sbnrnya xde la lain sgt. cuma sbb gna camera phone je kot. mklom la, camera MAHAL. hehe.. tgu kak wa upload gmbo dr OP dia la nnt ye.. hehe.. hurmmm, awak tu bila?