.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, January 3, 2012

Kahwin Muda

Source: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=303118613060705&set=a.136109636428271.16570.106585492714019&type=1&ref=nf

InsyaALLAH, anak-anak mommy nanti, mommy takkan halang korang nak kahwin muda. 
InsyaALLAH, daddy jugak takkan halang. 

Hmm, anak2 mommy tau x, ni mommy baru lepas kena marah dengan daddy. Pasal kacau dia penat-penat lepas balik kerja. Dah siap marah tu, baru cakap dia lapar. Ada ke camtu. Terukkan daddy tu. Dah tau lapar, pergi la makan. Kenapa pulak nak marah mommy kan. Nanti kita jangan kawan dengan daddy yea...  Biar dia sorang-sorang.

Anak-anak mommy, lain kali kalau suami baru balik kerja, jangan sebok nak tanya tentang isu-isu luaran. Bagi dia makan nasik dulu. Bagi dia mandi, solat, rehat dulu. Pastu baru kita up benda-benda yang kita nak tanya tadi tu. Ni pun mommy baru take note. Learn from mistakes. Muahaha!


Ceaaa, dan dan jadi mommy and daddy. Padahal kahwin pun tah bila.


No comments: