.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, January 15, 2012

Last entry before i say gudbye

Ok, memandangkan aku akan ke sana seminggu je, then balik on this weekend + cuti CNY untuk ambil barang2, maka laptop yang nazak ni pun aku tinggalkan. 

Dan juga memandangkan aku belum tahu aku di sekolah mana aku bakal berbakti nanti, maka aku rasa ini entry terakhir di blog ini sementara aku sesuaikan diri dengan keadaan di sana nanti. 

Harap2 dapat sekolah dan persekitaran yang terbaik nanti. InsyaALLAH... 

Hey, tahu tak, aku mencatat sejarah sendiri bila berjaya packing baju and barang keperluan aku dalam satu luggage medium size dan 1 lagi beg sandang untuk diisi sebiji dua buku dan sijil holder. Satu pencapaian yang membanggakan. Huhu. Aku sebenarnya dah cuak takut terlebih muatan. 
Dan selepas pulang untuk cuti CNY, aku tak dapat bayangkan lagi muatan kereta kancil cenonet tu dengan barang-barang aku. Huhuhu! 

Hmmm...

Doakan kekuatan iman dan semangat aku nanti ye! InsyaALLAH.

No comments: