.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, January 5, 2012

Lets go random

Ye, malam ni nak membebel secara random. 

  1. Kawan-kawan baca twitter Dr. Wee Ka Siong and find out tarikh keputusan placement akan diumumkan pada 9 Jan... After 8 months.... InsyaAllah, hoping for the best. 
  2. Adik bongsu request daging masak minyak. Aku like 'Masak minyak? Apakahhhh?' Oooo rupanya daging goreng kunyit yang letak bawang besar hiris tu... Ok, dinner malam tadi adalah daging masak minyak. Siap request nak bawak bekal lagi esok. Ok, senang kerja. Bekal is done!
  3. Jatuh cinta dengan felt craft. Just found out the arts of felt are so amazing. Tapi tak tau la ada hidden talent ke tak. Sape nak tengok hasil felt craft boleh klik link ni. http://pinterest.com/annws/felt-flowers/
  4. Hari ni perut agak behave. Baru je belajar-belajar nak diet, hari kedua tangan dan menggigil-gigil di tengahari yang sejuk ditemani hujan renyai-renyai. Chestnut sungguh! Nasib baik hari ni dah ok. Perut terkejut kot tak dapat volume secukupnya seperti hari-hari sebelumnya. Urghhh! Dan aku rasa usaha untuk diet adalah lebih senang bila kak long takde kat rumah sebab dia selalu masak sedap-sedap. Hehe... Alasan. 
  5. Aku baru tahu, cari gambar menggunakan pinterest.com adalah lagi fun. Dan hasilnya lebih amazing dari google image. Kesian sungguh.
  6. Tak tau nak design baju nikah and baju sambut menantu camna. Takut tak masuk dengan giant body ini. Dan lagi haru kalau tempah sekarang, menjelang majlis baju adalah kecik. Muehehe.. Itu possibility paling menakutkan. Dan aku tak reti melukis. But i prefer the empire cut dress. 
  7. Kecewa dengan caj wedding photographer yang tinggi bebenor. Kesian dengan golongan sengkek macam aku nih. Haha! Tapi nak usaha jugak nak tempah from fazrien or shamabd. Setakat ni dua photographer ni je yang aku berkenan. faiz khalil is another option. Sebab dia junior aku and takut aku memalu nak pose. Cehhh! Lagipun dia agak newbie. Tapi his artworks cantik jugak. Tapiiiiiii, rasanya tak dapat booking fazrien sebab tarikh dari cuti sekolah bulan mac, mei and jun dah fully booked. Kecewa. Harga, lebih kurang je kot.
  8. Tengah khatamkan blog teacher nani. Hai kak nani!!!! Just love ur writings.

O EM JI

No comments: