.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, January 13, 2012

Mengharap keajaiban di Jumaat ini

Semalam dah tau aku dapat sekolah biasa. 

Tapi hari ni, masih lagi tak keluar result di website KPM. 

Negeri pun tak tau lagi. 
Apatah lagi daerah dan sekolah. 

Tapi tetap kena lapor diri Isnin ni. 

Kawan2 yang call KPM kata petang ni baru boleh cek. Tak pun selewat2nya Ahad ni. 

Kalau dapat sekolah sebelah rumah, takpe la. Kalau dapat negeri lain, cane?

Abah for sure kena amek cuti on de dot. 

Kalau tetiba abah ada meeting? 

Hmmmm... 

Aku yang single ni, takpe la. 

Yang ada laki, ada anak2... 

Hmmmm.... sebab dia yang atur2kan kita, 

redha je lah.... 

Hmm, nasib baik ada Dr. Ir Wee Ka Siong. Banyak betul dia tolong graduan pendidikan. Nasib baik ada menteri yang concern. Yang lain menikus je. Cehh!

Ni pun ada kawan cakap, WKS dah tweet, result akan keluar hari ni jugak. 

So, tunggu je. 

~ JOm baca al-Kahfi sambil2 tunggu tuuuuu...

No comments: