.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, February 18, 2012

Phewww... Tak reti reka tajuk!

Ok, phewwww again and again. 


Semalam baru settle larian merentas desa sekolah. 


Juga baru berpindah ke bangunan baru. Ye, kami dah dapat our own buildings. Tidak lagi menumpang kasih di bangunan sekolah rendah. And we got kuarters in school area too. Yeay, tak yah belajar motor anymore. 


Dan aku dapat bilik sendiri. Yeah, ketua bidang Teknik Vokasional kononnya. Padahal takde pengalaman pun. Tapi, nanti kita sama-sama timba pengalaman tu. 


Yeah, we are absolutely tired. With the previous workloads and the next is more and more. 


The very next one will be the official buildings handover ceremony on the 3rd and 4th March. 


Then, we have to prepare the UPT 1's questions. I'll in-charge in preparing KHB form 1 paper. 


Then, rite before we back to our hometown for holidays, we have to settle up the marks for UPT 1. 


Ye la, tak mo la bawak balik kertas exam budak-budak balik kampung kan... Tak pasal berterabur dalam feri. Muehehe... 


Balik aje dari honeymoon, ehhh..... Opppsie~ 


Balik aje dari holidays, dah kena buat preparation untuk mesyuarat pengetua-pengetua yang akan berlangsung pada April nanti. Di Tioman ini. And me n Ida will be the urusetia. Phewww again. 


Dan ni, tengah angkat barang ke bangunan baru sebenarnya. Tapi sempat cilok komputer AbangYie jap untuk update belog nih. 


Penat tak penat, we never failed to having breakfast and swimming every weekend morning. Jangan jeles uollsss... Heheh... Sebelum ni di Taman Laut. Had breakfast with the nemo-nemo comel. Tapi hari ni, kami Pantai Tanjung Said pulak. Sunburnt dah kulit i yang dah sedia tanned ni. Mati la mak andam nak tempek bedak. Huhu! 


Okies, have to go. Pictures will be uploaded later. 


Till then, daa~

No comments: