.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, March 5, 2012

thanks friends deary and my lovely hensem

Hmmm, hari ni rasa sangat pelik. 


Dari pagi rasa serba tak kena. 


Masuk kelas, students pulak tak dengar cakap. 


Call rumah, banyak lagi tak settle. 


Urusan sekolah pun, banyak yang kena settle kan sebelum pulang bercuti. 


Monday meeting tadi, dapat satu lagi tugas. Kena jadi cikgu PSS pulak. Ok, new experience to explore again. 


Call mangsa-mangsa untuk mengadu, semua bz kerja. Ok, understood. 


Sebelum meeting, tetiba gi hadap Ila dengan kata-kata "Nak nangis boleee?" 


Terus bercucuran, mencurah-curah ke ladang gandum. 


Pastu Ila ingatkan lepas solat Zohor ada Monday Meeting. 


Adoi, mampuih aku.. Mata bengkak merah. Pastu tak sempat nak nangis puas-puas. 


Dalam meeting terpaksa tahan perasaan. Tapi tetap jugak la mengalir-ngalir air mata. Nasib sume buat tak tau je. 


Apa la aku ni kannnn... Manja!


Keluar dari meeting room, ramai pulak yang ambil berat. Bertanya khabar. Bagi kata-kata semangat. 


Hmmm, thanks my friends deary.... 


Jazakallahukhairan. 


Sebab terpaksa tahan tangisan, balik bilik, kepala berdenyut-denyut. Sakit. 


Pastu baru ingat, lupa nak lunch. 


Tapi nasib baik my lovely hensem called. And hiburkan hati. Thanks darl~


Hmmm, how i wish umi  is still by my side. The shoulder to cry on, the ears to lend.... 


Rindu 'Aleya, rindu Darwisy... 


Rindu abah mostly. 


And umi... too muchhhhh rindu! 


Al fatihah buat umi. Doakan Kak Eg kuat ye, umi..... 






Lin, 
Aku normal je kannn?