.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, April 2, 2012

Fuhhhh....

Hmm,  dah lama sangat tak update cerita baru. 

Sebab life is lame. Tak de cerita best sangat pun. 

Tapi hari tu, Kelab Guru ada buat sikit makan-makan untuk meraikan the newly weds. Sebab ada dua pengantin baru. Makanan harus la seafoods. Dah nama dok pulau kan. So the menu were Ikan Apatah Masak 3 Rasa, tom yam ketam, daging blackpepper, sotong celup tepung and sayur campur goreng. 

Berlambak-lambak makanan tak habis. Melainkan the marvelous sotong celup tepung. Hehe.. 

Ida, Ila n me
Dah, tu je gambar. Yang lain aku malam letak kat sini. Hehe... Tengok la ikan tu, bapak besarnya. Memang tak habis makan..... 

Pastu dah siap makan kami menghadiri ceramah agama di masjid jamek Tekek. Penceramah best gilerrr... Ustaz Nor Hamizi dan Ustaz Hamdan Yusi. 

Pastu takde cerita lain yang best dah melainkan keluar dating dengan Mr. Polaris di hujung minggu. Shopping-shopping legakan stress. Hehe.. 

Tapi malam tu silap besar la aku gi bukakkan tv. TV1 ada bola la pulak. Terkebil-kebil la bini baca majalah sebab laki nak tengok bola. Chestnut sungguh TV1 ni!

Terusan Suez.. kau ader? haha!

Us
With the ferry...
Hmmm, preparation for 2nd and 6th June belum buat pun. Cuma dah tempah photographer. Tak kesampaian hajat aku nak guna service Fazrien. So, i go to the next choice, MFK, my junior from Tengku Mahmud. 

Kad pun tak tempah lagi. Niat nak pilih sendiri. Tapi dah jauh di Tioman ni, terpaksa wakilkan Mr. Polaris saje suruh pilih sendiri di Nilai tu. Bior je la dia pilih cane pun. 

Pelamin and the baju persandingan, suruh kak long je settlekan. Yang penting murah dan cantik. Hehe... 

Start cuti nanti baru pergi Nilai untuk belikan sikit lagi barang untuk wedding. Hantaran pun tak settle banyak sangat lagi. Cuma yang besar-besar dah beli lama dah. Siap perfume dan duduk dalam handbag aku dah sekarang. Muehehe... Takpe, nanti kita cover dengan bunga sebab dah hilang beberapa ml. Haha!

Kawan-kawan ramai yang merungut sebab aku nikah tak jemput mereka. Takpe, once kad dah siap, nanti aku edarkan ye... 

Orite, till then. Nanti aku update lagi kalau ada masa. 

No comments: