.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, May 18, 2012

Hari Guru

Dua hari lepas, sekolah adakan sambutan hari guru. Aku takde pegang apa-apa tugas pun sebab baru habis bercuti selama 14 hari.

Hari guru itulah di mana hari guru-guru menuai hasil penat lelah selama seminggu dua ni. Dapat tengok persembahan pelajar yang best, guru pun dapat buat persembahan secara 'belasaahhh aje', dapat makan sedap-sedap, dapat hadiah dari students, dan dapat makan besar bersama kelab guru.

Tak payah banyak cakap la, aku share gambar je la.

Upacara perasmian oleh tuan pengetua
Cikgu bujang yang tak lama lg nak jadi puan


Comey mommy alesya. hehehe..

Ni je yang aku mampu join

I mendeklamasikan sajak youuuuu!!!!

Semangat yang hilang

Antara hadiah yang dapat

Makanan yang tak dapat aku makan. Haish~
 Nampak tak ada kotak Big Apple kat ujung tu. Jangan tak caye kat Tioman pun ada Big Apple. Our students sponsor. Tempah dari KL and kirim naik flight from Subang. Fuhhh, tq Afiqah Fasihah. 

Dinner at Berjaya Hotel

Percayalah, dalam pada berpantang tu, ini bukanlah 1st round. Hehe...

Lepas dinner. I mengkaver perot. Hehe...

Tu je kot cerita hari guru.... Semoga lebih ikhlas dalam mendidik anak bangsa... InsyaALLAH.

No comments: