.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, July 25, 2012

Menu iftar hari ke 5

Grilled chicken chop served with mushroom gravy and sauteed broccoli and potatoes 

Hmm, tersilap pilih kentang sebenarnya. Tu yang tak nampak senonoh wedges tu... Sebab terambil Russet Potatoes yang senang lembut tu. Patutnya potato jenis tu untuk buat mashed potato or for pie. Tapi takpe, habis jugak kami belasah. Hehe... 


Ok, hari ni gaji masuk. Tapi sekelip mata je habis separuh buat bayar bil broadband, ptptn, sewa rumah dan blablabla~

Tapi sebelum berbuka tadi dapat berita paling lazat. Kerajaan bakal bagi bonus half month salary untuk semua pekerja kerajaan dan pesara kerajaan. Wow! Yum yum! Alhamdulillah, rezeki family bersama... 

Hmm, tengah kecewa sebab tudung yang aku suka xde saiz and takde stok. 

No comments: