.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, July 2, 2012

Nampak jalan dahhhh

Ok, it's all about PBS. 


Ala, sistem penilaian terbaru untuk budak form 1 tahun ni sebagai 1 cohort tuuuuu.... 


Setelah sebulan lebih memikirkan pelaksanaannya, setelah sebulan lebih pening-pening dok susun strategi, akhirnya, hari ni aku start la buat PBS untuk subjek BI and KHB. 


Alhamdulillah, so far everything went smoothly. 


Tapi aku rasa tak praktikal la. Sebab kebolehan budak adalah berbeza. Mana tahu dia faham tajuk Sistem Perpaipan tapi tak reti nak menjahit artikel. Dan katakanlah band 1 adalah soalan berkenaan menjahit artikel dan band 2 adalah soalan tentang bab menjahit tu, as long as dia tak boleh jawab soalan berkenaan jahitan tu, dia takleh naik band 2. Sangat tak adil kan? 


Hmm, tapi tak tau la kalau salah dari sudut pandangan dan pemahaman aku. Nanti nak study lagi.. 

No comments: