.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, July 20, 2012

Niqab pleaseeee....

Pukul 8 pagi: Bersms2 dengan suami. 


Lepas 2nd reply tetiba senyap. Aku pikir dia tgh bz kerja. 








Pukul 9.15 pagi: Tetiba terasa nak check inbox telefon. Aik, kenapa ada msg Pengetua paling atas ni? Bila pulak pengetua sms? So, press to read. 




"Malam tadi mcm yakin je dah xde sbb syg cek mmg xde."






Adeshhhhh!!!!! Rasa nak masuk sembunyi dalam almari... Tapi nasib sedar diri badan tak muat nak masuk. Aku pergi send msg tu kat pengetua rupanya. Patut la laki aku tak balas msg last tu.... 






Mane nak sorok muka minggu depan ni??? Dah la pengetua tu jenis suka sound atas muka. 




Agak2 kalau aku pakai gini, dia cam lagi x?



No comments: