.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, July 15, 2012

Rezeki hari ini...

Semalam kan ada staff sekolah mintak tolong masakkan ketupat sotong. Semua bahan dia yang beli. Aku masak je semua 12 ekor sotong gergasi tu walaupun dia suruh aku simpan buat aku masak-masak sikit. Then aku bahagikan sikit kat kawan-kawan sekolah. 


Dan hari ni, ALLAH murahkan rezeki hari ni. 


Kek from Angah.
 Ok, Angah tu staff sekolah yang mintak tolong aku masak tu. Then dia kembalikan bekas dengan kek. Alahai, susah-susah je... 




Donat from Kak Roslina
 Dan Mommy Alesya pulak bagi donat yang super sedap ni untuk hantar balik pinggan. Alhamdulillah. Tak yah masak untuk lunch dah. 




Sotong celup tepung
Tapi aku gorengkan jugak sotong celup tepung dengan tepung goreng serbaguna Seri-Aji perasa pedas ni. Memang sangat pedasss! Perghh, terbakar lidah. 


Dah, itu saja untuk hari ni... 

No comments: