.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, August 27, 2012

Aidilfitri 2012 ~ Recap

1 Syawal 1433H


 Masing-masing pakai baju tak berapa baru di 1 Syawal sebab reserve baju-baju baru untuk event yang lebih penting di hari kemudian. Makanya aku pakai baju hantaran kawen dan suami berbaju tunang. Macam dah banyak kali kan dia recycle baju ni. Hehe... Baju favourite dia ni sebab guna kain SB Line... 

Pic family di pagi raya campur dengan adik2 arwah umi dan sepupu-sepupu

Bersama auntie paling sulung dan auntie paling bongsu. .. (Che Long & Che Su)

otw balik rumah mertua

Mak sepupu kot pangkatnya. Aku tak reti bagi gelaran.... 

With Tok Wan yang maintain gorgeous.

Kakak ipar dan anak2 sedara

Mertua dan anak2 sedara


 2 Syawal 1433H

Berhari raya di rumah sahabat suami

Di rumah saudara mara suami (Aisy, xnampak muka kakak ipar pulak)

Tumpang pegang anak orang... Anak sedara~
3 Syawal 1433H 

berKFC di syawal ke3

Reunion paling sedih... 
 Tahun ni reunion paling sedih. 5 ketul ni je yang dapat attend. 
Yang lain balik beraya rumah mertua la, tak balik beraya sebab kerja la.... 
Hmmm, takpe, tetap rindu korang dalam hati.

Open house rumah Che Ngah
 4 Syawal 1433H
Ini mertua saya

Ini anak mertua saya


Selamat Pengantin Baru Abah & Mama
 Alhamdulillah, pagi 4 Syawal abah selamat melangsungkan pernikahan di Kg Kota, Kota Bharu. 
Semoga sentiasa diberkati ALLAH di dunia dan di akhirat. 
Dan semoga ikatan ini menjadi satu permulaan yang baik untuk keluarga kami. 
InsyaALLAH. We are happy for you.

Last touch up hantaran di masjid. Hehe.... 

Abah & Mama
 5 Syawal 1433 H

Alhamdulillah, majlis bertandang mama ke rumah kami dapat disempurnakan dengan serba sederhana tapi sangat meriah.. 

Nak jugak rasmi pelamin simple untuk majlis bertandang mama ke rumah kami

The simple pelamin designed by Mr.Mrs Polaris
 Last minutes punya plan. 
Pukul 12.30 tengahri baru sampai rumah belikan kusyen, bantal tido bilik pengantin dan bunga. 
10 minit kemudian rombongan pengantin perempuan sampai. 
Phewww!


Yours truly

With students umi dan mama

No comments: