.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, August 28, 2012

berpeluang jugak!

Pagi Jumaat, kami bertolak balik ke kampung dari Mersing.... Balik ikut Kuantan, Kemaman, Jabor....

Dan sejarah tercipta di Bukit Besi.. Muehehe....

Selepas kahwen, aku tak pernah diberi peluang untuk drive kereta Mr. Polaris. Sebelum kahwen juge.... Ntah la, sayang kereta ke, sayang bini... Huhu.... Tapi bila aku kena keluar pulau untuk meeting, or attend courses sorang-sorang, aku pinjam jugak kereta kawan.

Masa kat Mersing, ada sekali tu dia cuma izinkan aku drive kereta dia. Tapi reverse keluar dari kotak parking saje... Wuwu... Kedekut gilerrr sayang bini gilerrr...

Dan hari tu, dia dah menguap berkali-kali. Mata pun merah je... Maklum la, dia puasa, aku tidak. Muehehe.... Pastu bangun pukul 4 pagi. Siap bersahur, kami bertolak balik kampung. Harusla mengantuk kan...

So, sampai di Bukit Besi kot, ke Jabor gitu la, aku offer diri untuk drive. Terus dia bagi.... 

Aku pesan, jangan tidur... Temankan aku drive. 

Dia jawab, mestilahhhh!

Tapi mestilah sangatttt.... Bajet pakai shades aku tak tau dia tido????? Muehehe...

Tapi dah jalan Jabor tu memang jenis tak berapa rata dan Mr. Polaris ada masalah mabuk bila dalam kenderaan melainkan dia yang drive, sampai di Permaisuri dia dah mula meloya...

"Bagi abang drive, loya la..."

Pulak dahhh.... Tapi sempat jugak la rasmi kereta baru sejam setengah.... Nasib baik dia dah tak mengantuk selepas dapat melelapkan mata sejam lebih tu. Ok la tu kan....

Aku nak upload bukti sebenarnya.... Tapi memory card aku kena attack by virus pulak. Tak leh bukak folder DCIM.... Nanti ye....

Ok, dah boleh open fordel. Rupanya dia ter hidden. 


Konsetret

Seatbelt for safety



Errr, orang dalam keta tu tak pose.
 Selamba je dia buang kulit dan bij mata kucing dari window. Caiittt!

Biskut favvy

Selamba yaya kua makan pakai baju tido warna pink, tudung hijau

No comments: