.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, October 12, 2012

Aktiviti cikgu-cikgu perempuan tanpa suami di sisi....


Semalam balik dari sekolah, semua dah kebosanan. So, plan for the cooking session di rumah ibu Qaisara sebab ibu dia je ada oven. Hukhuk.... 

Maka, inilah hasilnya.... 

Kek karamel ehemmm by yours truly
Tapi kek ni indah khabar dari rupa. Hehe... Sebab takde loyang kecik. Maka aku guna je la loyang besar. Dan seperti yang dijangka, puding karamel lebih tebal dari kek. Hehe...  Takpe, nanti next time kita buat guna loyang kecik sket ye. 

Pizza by Mommy Aleesya

Kuih apam by Ida, Ibu Qaisara and Ila

Itu cerita semalam. Dan hari ni ber'potluck' again di bilik guru dengan hidangan nasi putih, budu, kangkung goreng belacan, sambal terung, ikan singgang, ikan masak merah, dannnnnnnn star of the menu, sup pelanduk. Dan sebagai pencuci mulut, my caramel cake yang indah khabar dari rupa tapi sedap tu. Hehe.... 

Cane nak kurus ni??///// 

No comments: