.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, November 9, 2012

Hari terakhir...

Alhamdulillah, checklist yang pihak pentadbir bagi untuk selesaikan semua kerja sebelum cuti akhir tahun bermula dah selesai.. Semalam dah hantar dah kepada pihak pentadbir. 

Lega sikit rasa nak balik bercuti. 

Tapinya, data PBS belum siap key in lagi. Baru sempat masukkan sorang pelajar. Lepas tu dah tak boleh save. Tup tup dah keluar dari sistem. Tak kuasa la aku nak key in lagi. Tunggu cuti nanti la. 

Dan hari ni baru siap kemas library dan susun buku baru ke rak buku. Buku lama, tahun depan la kita buat proses teknik. Lega rasanya tahun depan PSS dah boleh start beroperasi. 

Awwww! Dah hari Jumaat dah ye. Malam nanti dah dapat jumpa suami. Missed him so much. 


No comments: