.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, December 12, 2012

nice date 12/12/12

Assalamualaikum, lama tak online. Mati kutu aku takde internet. Broadband Celcom lama, aku dah terminate hari tu. So, hari ni baru la dapat register untuk broadband Celcom for government package. Murah sket la... 

Comey tarikh hari ni. 

Tapi takde menda menarik pun selain kemas-kemas rumah, masak untuk suami dan adik-adik. 

By the way, kami balik kampung hari tu. Balik kejap je, 3 hari dua malam. Balik dari kampung, dua-dua demam teruk. Aku la yang lebih teruknya. Melepek je kat rumah. Dah lama tak demam teruk camtu. Allah bagi peluang bermanja dengan suami la tu kan. Hehe... 

Serik dah balik kejap gitu. Buat penat badan. Kami balik hari tu bertolak pukul 4.30 dari rumah. Sedang elok stuck dalam jem sebelum sampai tol Gombak. Phewwww, macam tak lepas nak tarik nafas. Lepas tol Gombak baru lega nak bernafas. Makanya, pukul 5 pagi lebih baru kami sampai ke kampung. Pukul 2 kot aku overtake driver seat, terus drive sampai rumah. Alhamdulillah, selamat sampai. 

Then, kutip adik-adik aku dua orang bawa balik ke Labu untuk temankan aku jadi Cinderella. Hehe.. Boring giler duduk rumah tunggu suami balik kerja. Mujur la aku kerja. Kalau memang jenis tak kerja, tak tau la... 

Sejak-sejak dah ada rumah sendiri ni, aku macam suka je shopping nak penuhkan rumah. Sindrom apa tah yag serang aku nih.. Mampuih habis duit claim, duit bonus nanti. Hehehe.. 

Orait, till then. Daa~

No comments: