.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, December 28, 2012

Pusaka untuk suami

Suami ada senaraikan menu yang aku perlu masak dan simpan dalam fridge hari tu. Tapi macam bertambah pulak senarainya dari hari tu. Hehe... Pagi esok dah nak berangkat ke pulau. Dah la naik flight suami tak hantar kat airport. Tapi ok la, tak de la aku nangis tak berlagu sangat bila nak tinggalkan dia, kan... 

1. Nasi goreng DONE!
2. Mi goreng DONE!
3. Sambal bilis DONE!
4. Sup bebola daging 
5. Sagu dan kuah kastad
6. Sambal tempoyak daun kunyit
7. Air lada

Sempat la tu kan masak malam ni. 

Ok, sape yang berminat untuk mendapatkan Premium Beautiful dengan aku, offer masih lagi dibuka. Rugi sape yang tak rebut peluang ni. Ada free gift that you gonna love it and discount price
SMS, PM, whatsapp me at 013 9943935! 

No comments: