.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, January 9, 2013

Bukan TB kotttt~

Sebenarnya kan aku batuk dah sebulan lebih. Bermula semasa aku demam teruk seminggu hari tu. Lepas tu, demam, selsema semua dah kebah, batuk je lagi yang tak hilang-hilang. 

Lepas tu pinggang and paha pulak lenguh je 4,5 hari ni. So 2 hari lepas aku pergi la cek. Kot la kena UTI lagi. Tapi alhamdulillah, urine bersih je. 

So, doktor suspect aku kena TB. Terus dapat 3 bekas untuk sampel kahak. Ewwww! Gelis!

Then bagi tau Mr. Polaris.

Me: Doktor suspect TB. Tapi rasanya tak laaaa....

Him: Haah, abang pun rasa bukan TB sebab kalau TB takde selera makan

Hamboihhh statement laki! Menusuk qalbu gitu. Macam paham sangat si bini ni tak pernah takde selera nak makan. Haha!

Ni, aku nak keluar Jumaat ni, dah siap dah senarai makanan yang aku nak makan kat luar. Hehe... 

TB pun takut dengan selera makan aku. Haha!

No comments: