.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, January 17, 2013

Demonstrasi BioZone Food Purifier

Assalamualaikum semua. Semoga kita semua sentiasa diberkati dan dirahmati Allah SWT, insyaALLAH. Hari ni aku nak berkongsi dengan korang semua tentang BioZone Food Purifier. Sebenarnya dah sebulan lebih beli, tapi tak guna-guna lagi sebab aku dan suami kan weekend husband and wife. So jarang sangat dapat menghabiskan masa bersama di rumah kami di Labu. 

So, minggu lepas kebetulan aku bercuti dua hari pada hari Isnin dan Selasa kerana ada hal, maka bercadang nak masak somethings special as remembrance of our 10th month in a blessed marriage. Rasa teringin sangat nak makan grilled dory fish with white sauce. So, beli semua barang dan bersiap untuk masak. 

Tapi once aku bukak plalstic frozen dory tu, perggghhhh! Tak tahan bau hanyir yang menusuk hidung tu. Ahhh! Sudahhh! Macamana nak masak ni?

Ok, kita cuba guna BioZone Food Purifier.

Then, lets the pictures do the talking.

Sebelum proses pengozonan

Dalam proses

Dalam proses. Buih semakin banyak.

Buih semakin banyak dan mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan 

Buih yang terhasil

Kita cuba bakar toksin yang terhasil
Hangus tapi tak terbakar
Inilah yang masuk dalam badan kita dan mengganggu kesihatan kita.

Ikan dah tak hanyir dan menjadi lebih segar
Tak perlu susah-susah basuh dengan gandum, rendam air limau atau air asam jawa.

Our 10th monthesary dinner
Alhamdulillah, habis licin suami makan. 

Ok, sekarang dah nampak apa yang ada dalam bahan mentah yang kita masak hari-hari dan bagi suami dan keluarga kesayangan kita makan? Sebagai isteri dan ibu, menjadi tanggungjawab kita untuk menyediakan makanan yang bersih dan berkhasiat untuk suami dan anak-anak kita, kan. Semoga makanan yang bersih dan berkhasiat itu menjadi darah daging dan membentuk badan yang sihat dan otak yang cerdas untuk mereka, sekaligus menjadikan mereka insan berakhlak mulia insyaALLAH.

Tidak salah untuk kita melabur sedikit, sekali seumur hidup untuk mendapatkan BioZone Food Purifier untuk menjamin kemaslahatan keluarga kita. 

So, do call/sms/whatsapp or email me for further details.

Izyan Nur Nazri
Phone no: 013 9943935
email: mnazri.fauzi@gmail.com


No comments: