.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, January 5, 2013

When is my turn?

Tadi ke sekolah untuk orientasi. Ntah pape orientasi hari cuti. Sekolah lain berlambak buat orientasi hari sekolah. Melindungi Masa Instruksional la sangatttttttttttttttttt. Ok tutup cite MMI. 

Roomate aku macam pregnant je. Sebab tadi ada sorang cikgu yang dulu pernah agak aku mengandung bunting pelamin dulu tu ada cakap roomate aku dah macam menyerlahkan aura kehamilan tu. Ecewahhh! Biasanya anggapan Nik Faris tu betul. 

Roomate aku tu pun tengah demam-demam, tak berapa sihat. Lepas tu tetiba rajin masak pulak. Anak perempuan kottt. Tapi dia tak cek lagi pun. Tapi instict tu dah ada. 

Wuwu! Cemburunye aku. Takpe la, ALLAH knows best. Allah tahu roomate aku lebih kuat dari aku untuk mengharungi saat kehamilan tanpa suami di sisi. 

Sape tak nak anak kan?

Aku pun dah set tarikh untuk jumpa pakar hari Isnin 14 Januari nanti. Semoga ALLAH permudahkan segala urusan. InsyaALLAH. Amin. 

Untuk roomate aku, "You, I jealous tau you pregnant dulu dari I... Tapi I'm happy for you. Take the best care for the little caliph in your tummy. Jaga makan, jaga diri, jangan lasak-lasak, jangan marah2 dengan Pak Maliki, jangan stress2. I'll always make doa for you and the little caliph. You, i rasa nak nangis je masa tulis ni tau!"

No comments: