.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, February 13, 2013

Bersihkan hati, reset niat, insyaALLAH~

Alhamdulillah, selamat sampai dari kampung pagi tadi sebelum subuh. Hujan tak berhenti sepanjang Lebuhraya Pantai Timur menyebabkan hubby drive biasa-biasa je. Tapi takpe, alhamdulillah, selamat sampai dengan selamat. 

Percutian singkat 3 hari 3 malam di kampung, alhamdulillah berjaya berkongsi rahsia kesihatan dengan 3 customers. 3 customers PB straight in a row. What a blessed intention that give me an open wide path. Thank you ALLAH. Niat nak bantu mereka menjaga kesihatan dipermudahkan ALLAH. 

Dalam pada habis 1.5k setiap kali balik kampung, ALLAH anugerahkan rezeki pengganti yang tak ada. Betapa baiknya ALLAH untuk setiap hambaNya yang berusaha. Takkkk, aku memang tak kisahkan pun habiskan duit setiap kali baik kampung. Sebab memang kumpul duit kat sini untuk insan-insan tersayang di kampung pun. 

Ye la, minyak, tol, makan minum, shopping untuk rumah sendiri dan mertua, belanja makan, salam mesti nak kaut kan. Baru best... Sebab, sentiasa ingat dalam minda, dalam setiap rezeki yang kita dapat, juga ada bahagian orang lain. Tapi syukur alhamdulillah, duit gaji habis untuk insan-insan tersayang, ALLAH ganti dengan duit bonus gemok-gemok hasil perkongsian kehebatan Premium Beautiful dengan insan-insan kesayangan jugak. 

Berminat?

For those who are interested in generating side income to support our financial, 
and for those who are interested for FOC 5 stars honeymoon trip oversea, 
do contact me. 
It's a teamwork project and we won't let you work alone. We do it in team. 
And every step will be guided with our expert leaders. 
Now we are working on 
FOC 5 stars holiday/honeymoon trip to Shanghai 
this upcoming April. 


Yesss, FOC honey. 
And you can bring along your hubby, FOC!


Izyan
013 9943935
mnazri.fauzi@gmail.com


No comments: