Sunday, February 24, 2013

Healing crisis Premium Beautiful Corset

Ok, hari ni aku nak share tentang kesan di awal pemakaian PB corset ni.

Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, anda mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses menyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda.. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari bergantung kepada tahap kesihatan badan anda.. Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit anda dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya dilenyapkan terus dari badan .. better dikeluarkan dari dalam badan dari simpan kan? ..
Simptom-simptom yang normal berlaku:


1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan anda minum cukup air.


2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang

3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.


Pada yang belum try & nak rasa kelebihan Premium Beautiful ni, bleh la call/sms/pm/whatapps for FREE trial & FREE consultation .. Confirm anda jatuh cinta dengan Premium Beautiful nanti .. hehe ..

Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan

No comments: