.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, February 3, 2013

Testimoni Premium Beautiful Korset


Okeh, meh sini nak share testimoni pengguna tegar PB. 





Ok, Fiza ni seorang nurse. Rakan zaman sekolah. Masih lagi dalam pantang bersalinkan anak keduanya. Dan paling penting, masih lagi memakai PB bersaiz zaman anak dara you! Hehe. Best kan.. 


Dan hari tu, masa mula-mula join bisnes ni, pelanggan pertama aku juga adalah rakan sekolah. Juga seorang isteri yang PJJ dengan suami. Dan beranak satu. Yang aku kagum dengan customer aku ni, in merupakan kali kedua dia beli PB. 

Kali pertama dulu beli CASH! Tapi sebab berulang jumpa suami, dia tertinggal PB tersebut di hotel. 

Dan dia cuba beli korset brand Tr**mph. Tapi katanya tak best walaupun mahal. Bergulung-gulung. 

Dan bila dia tahu dengan aku boleh bayar ansuran, dia nak beli PB lagi sekali.

See, betapa selesanya PB ni sampai ada customer yang sanggup beli lagi walaupun harganya melebihi RM1500 bergantung kepada saiz. Tapi tak melebihi RM 2500 pun....

So, jom sama-sama memanfaatkan kelebihan PB dalam menjaga kesihatan kita. 

Kenapa?

Kerana diriku begitu berharga.... 

No comments: