.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, February 17, 2013

Tip Pemakaian Premium Beautiful

No bra & panties
Tidak perlu pakai bra atau panties semasa memakai PREMIUM BEAUTIFUL corset. Long Bra & Long Girdle ni dah cukup, sama dengan bra & panties yg kita pakai seharian, inilah baju dalam kita. Kenapa? Sbb untuk pembentukan semula breast & pinggul secara direct (untuk mendapat lebih kebaikan FIR - direct contact of FIR fabric dalam PREMIUM BEAUTIFUL dengan kulit), kalau pakai bra & panties kurang & lambat la effect nye.
Tetapi kalau time period, kenalah pakai seluar dalam kan… itu tak mengapa .**Tips: letak panty liner pada PREMIUM BEAUTIFUL utk lebih selesa….


Minimum 8 Jam/ Hari
Pakai PREMIUM BEAUTIFUL minimum 8 jam sehari. Lebih dari 8 jam pun tak jadi masalah & sangat digalakkan. Kalau nak cepatkan proses pengecilan/penurunan saiz badan, boleh pakai hingga 20 jam. Tidak ada kesan buruk kalau pakai lebih 8 jam. Kenalah berdisplin sikit.
Nak pakai bawak tidur pun boleh.... ikut pada keselesaan sendiri. I lebih suka pakai Long Girdle masa tidur, selesa sgt2... Sesape yang nak pakai Waist Nipper time tidur pun ok... cepat la nak dpt perut yg cantik... Like I said " ikut keselesaan sendiri".

Minum Air 8 Gelas/Hari
FIR dalam PREMIUM BEAUTIFUL memerlukan air yang cukup dalam badan kita untuk bertindak. Jadi perlulah minum air sekurang-kurang 8 gelas sehari.
If rasa pening-pening masa first time guna PREMIUM BEAUTIFUL cepat-cepat minum air.

Healing Crisis
Mula-mula pakai PREMIUM BEAUTIFUL akan adanya healing crisis symptoms seperti sakit kepala, pening, gatal dan sakit belakang. Ini menandakan badan sedang mengeluarkan toksid. Proses ini adalah normal dan sementara. Jadi jgn lah cepat putus asa untuk pakai PREMIUM BEAUTIFUL.

Time ke Tandas
Ramai jugak yang complain time nak ke tandas menjadi masalah ketika pakai PREMIUM BEAUTIFUL. Ada orang yang buka Waist Nipper sepenuhnya untuk memudahkan ketika melaksanakan tugas di tandas. Then buka Long Girdle, mcm buka panties n selesaikan tugas...
For me, I just tarik Waist Nipper ke atas and buka your Long Girdle dan selesaikan tugas... Cara ni lebih mudah untuk I.

Time Basuh
Nak basuh PREMIUM BEAUTIFUL ini terpulang pada tahap kebersihan anda ye... Bagi I, Long Girdle I basuh setiap hari dgn sabun Natural Wash - Jangan guna sabun cuci biasa ye. For Long Bra I cuci 2-3 hari sekali dan Waist Nipper seminggu sekali sebab Waist Nipper tak kena kulit badan kita.

Koyak or Rosak
Jika PREMIUM BEAUTIFUL koyak atau tulang pada PREMIUM BEAUTIFUL patah, anda boleh hantar servis dgn PERCUMA , syaratnya cuma masih ada TAG PREMIUM BEAUTIFUL yg original pada corset… guarantee seumur hidup, so kalau dah pakai 3, 4, 5 tahun pun takde masalah nak repair.


No comments: