.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, March 1, 2013

1313

Cantik tarikh hari ni kan. 


1 Mac 2013. 



Pencapaian hari ni.



1. Baru siap kemas rumah. Phewww! Penat. Nasib rumah sekangkang kera je. Kalau banglo? Pitams. 

2. Petang nanti insyaALLAH hantar Wan and Ayah Su berangkat ke Mekah mengerjakan umrah di KLIA. 

Bestnya ayah su, muda-muda lagi dah dijemput ke rumah ALLAH. 
Siap sponsor Wan lagi. 
Btw, ayah su sama umur dengan haku. 

3. Tak tau nak masak apa. Hehe.. 

Sebab tak tau nak masak apa, so aku try buat hotblended drink. Sedaps. 
Mr.Mrs. Polaris hotblended


Ingredients:
3 tablespoons of instant oatmeal
2 tablespoons honey
2pcs dates
1 sachet Higoat milk
350ml hot water. 

Steps:
- Masukkan oat, kurma dan air panas ke dalam mug. Tutup dan biarkan selama 5 minit. 
- Masukkan semua bahan ke dalam blender. 
- Blend sekejap. 
- Minum panas2. 
-Boleh omit honey kalau nak lebihkan dates. 

Lunch yang mengenyangkan. Sangat sesuai untuk TTCians. Lets try babe!

4. Not a girl not yet a woman. Kecewa. Kunyah lumat dan telan. Redha. 




Uish, sungguh tak produktif. Btw, hari ni aku cuti dan kini bersiaran dari rumahtangga kami. Hihi. 

4 comments:

noor hasliza zainul abidin said...

bestnyer dah ada kat labu..

noor hasliza zainul abidin said...

bestnye dah ada kat labu..mcm best je tgok blended oat tu..

Pn. Izyan Nur Nazri said...

eg cuti seminggu. ada meeting hr selasa di muadzam. pastu khmis jumaat mc kot. hehe.. try la. sgt mengenyangkan dan berkhasiat. makanan sunnah kekdahnyee. hehe. Almaklum xckup bajet nk bli herbalife n sd11.
jemput dtg umahhh.

noor hasliza zainul abidin said...

lamanye cuti best la eh dok rumah lama2 kan..anyway enjoy ur holiday..hehe