.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, April 4, 2013

Beauty Secret. Syyyhhhh.... jangan bising-bising!

Sebelum aku up entry tentang our double date at Colmar Tropicale last Saturday, meh aku nak share rahsia kecantikan. Pernah dengar tentang garam buluh? Haaa bagi sesiapa yang tak sanggup nak telan air garam buluh tapi nak kulit cantik dan sihat, korang boleh try benda alah ni. 

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

Kitorang panggil sabun ni sabun untuk cerahkan ketiak sebab dapat mencerahkan bahagian pelipat yang biasanya bila kurang diberi perhatian, akan menjadi gelap sket.. tapi kena la amalkan tiap-tiap hari la kan.. Takkan pakai hari ni, esok dah putih. Kalau gitu, mesti kitorang panggil Marine Essence Magic Bar pulakkkk la kannnn.

Kadang-kadang faktor hormon pon boleh menyebabkan kulit bahagian tu gelap jugak. Kadang-kadang bila mengandung, bahagian tertentu jadi lebih gelap. Nak guna sabun lain takut pulak ada chemical. So, boleh guna sabun ni dengan selamat. Sesuai jugak untuk bayi dan kanak-kanak.

Sabun ni ade 3 bar dalam satu kotak.

Untuk trial, aku jual jugak loose items. RM35 seketul. Tak termasuk postage RM6. 

Jimat gila ok. 1 sabun untuk seluruh badan. Kat muka pun sabun ni, kat badan pun sabun ni. 

Sekarang ni aku pun tengah guna sabun ni untuk merawat kulit muka yang tetiba jadi jerawat dan berminyak sejak-sejak tengah usaha untuk conceive ni. Hehe... Lepas tu pulak, sejak-sejak cuaca makin panas ni, cepat je berpeluh, bila mandi pakai sabun ni, wangi jeeee. Badan pun tak gatal-gatal. 

Untuk ketiak aku tak leh nak cakap testimoni aku sendiri la. Sebab ketiak aku sedia ada putehhh. Hehe...

Kalau nak beli sekotak (3 bars) RM105 - Free delivery ye. (Area Nilai, Labu, Tioman, Besut, Jerteh)

Kalau nak Cash On Delivery atau COD, ade harga lagi special tau.. Call je aku di 013 9943935

Share la dengan kawan-kawan atau family. Kalau dah abis, then boleh order lagi....

No comments: