.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, April 7, 2013

Testimoni customer PB lagiiii!!!!

Semalam memang sangat sedih. Tapi hari ni ALLAH dah gantikan kesedihan dengan kegembiraan bila dapat feedback positif dari customer aku. 

She is the mother of 5. Umur lebih kurang 35 years old. Happy sangat bila niat baik untuk berkongsi rahsia hidup lebih sihat dan baik tercapai. 

Experience the mother of five. 
Psssttt, sorry sangat sebab testi dalam bahasa pantai timur. Sape tak faham nanti aku translate. 

So, kita yang muda-muda lagi ni, kalau pakai dengan disiplin 8 jam sehari, minum banyak air masak, sudah tentu metabolisme badan kita lagi rock and roll kannnn.... Tak de la ulik mayang je... Hehe... 

Hah! Apa tunggu lagi. Jom la belikan untuk diri sendiri atau untuk orang tersayang. Kata sayang... bagi la bahan bukti berupa PB kan. Hehe... Bahan bukti ni for sure dia akan simpan sampai bila-bila sebab ada lifetime warranty. 

Kalau nak jadi dealer macam aku pun boleh. Side income gemok-gemok ok di awal bulan. Siap ada rewards dari leaders dan FOC oversea trip lagi. Banyak sangat advantage being in our group, Green Leaders Academy Malaysia, which the founders are CDM Hanis Haizi dan suaminya CDM Razali Zain. Apa? Tak kenal sape Hanis Haizi? Sila pergi google. Tak updated ok kalau tak kenal Hanis Haizi. Haha!

So, kalau berminat, just email or sms/whatsapp or PM me. 

Izyan
013 9943935
mnazri.fauzi@gmail.com

No comments: