.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, July 2, 2013

12W 5D

Alhamdulillah, tadi pergi scan baby. Subhanallah, dah nampak dah kepala, kaki, tangan. Aktif pulak tu dia shuffle, tangan tumbuk-tumbuk, kaki tendang-tendang. Subhanallah. Anak aku... Allahuakbar. 

"Susah nak ambil gambar dia ni. Subhanallah, tengok, aktif betul." Senyum je aku dengar doktor cakap camtu. 

Doktor tunjukkan juga heart beats dia. Dalam hati, tak henti-henti bersyukur. Alhamdulillah, subhanAllah, Allahuakbar.

Walaupun mak tak paham tengok gambar scan tu, mak mintak jugak doktor printkan gambar. Hehe. Nanti nak tunjuk dekat ayah. Haisyh, gini rupanya perasaan seorang ibu. Excited. Alhamdulillah. 

Semoga baby sentiasa dalam lindungan dan rahmat ALLAH. Amin. 

No comments: