.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, September 27, 2013

Pertama kali

 Esok insyaAllah buat pertama kalinya suami akan menjejakkan kaki di pulau tempat isterinya berbakti kepada anak bangsa. Ecewahhh. Setelah hampir dua tahun isteri di sini, akhirnya Allah permudahkan urusan suami untuk masuk ke sini. 

Hati isteri ni, tak tau nak cakap. Memang excited nak jumpa walaupun cuma mampu jumpa 2 hari 1 malam sahaja. Tapi, bimbang jugak takut suami mabuk laut. Musim monsoon macam dah start seminggu dua ni. Haisyh. Harap nanti suami ok ok saje menikmati perjalanan berferi selama 2 jam. 

Anak pun turut sama excited. Bila ayah dia call, sama sebok nak dengar suara ayah. Sampai nak terkencing mak ni sebab kena tendang. Sehari dua ni, makin aktif dia. Alhamdulillah, semoga sentiasa sihat, aktif dan dalam lindungan Allah anak. 

Semoga Allah permudahkan segala urusan, amin. 

No comments: