.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, October 31, 2013

Peluang perniagaan bersama GLAMPRENEUR!!!!!!


Ramai yang merungut kos sara hidup makin meningkat, tapi gaji tak naik2. Ada jugak yang marah2 gara-gara harga gula dan petrol naik. Membebel marahkan government pun tak gunakan... Sape la nak dengar suara kita. Apa pun, life must go on. So, be optimistik, carilah alternatif. Hidup berkeluarga lagi la nak pakai duit banyak kan.... Lagi2 sekarang ni ramai pasangan jarak jauh. Duit gaji rasa mengalir macam air je... Nak tak nak, side income is a must sekarang. 

Tapi ramai pula yang bimbangkan halangan2 seperti:
# anak kecik lagi la.... 
# takde masa nak cari kerja sampingan
# nanti anak takde orang nak jaga pulak
# nak bisnes, tapi nak jual apa
# nak bisnes, tapi tak tau nak mula dari mana
# nak bisnes, tapi takde modal besar
# nak bisnes, tapi malu nak promote barang kat orang

Halangan memang sentiasa ada. Tapi nak seribu daya, tak nak seribu dalih kan... Kita la yang kena cari jalan. Tahukah anda kami di GLAM kebanyakannya dah berkeluarga, berkerjaya, masih belajar, ada anak-anak, ada komitmen masing-masing. But yet still mampu berbisnes. 

Apa yang GLAM offers?
  1. Modal yang fleksibel. Tak de modal besar? Kita mula dengan modal kecik.
  2. Aktiviti bisnes menggunakan online media social; FB, blog, instagram, wechat, whatsapp dll. Tak payah bawak barang gi promote pintu ke pintu, meja ke meja. Sambil-sambil FB sejam dua tu, perghhh berjujuk order masuk tau. Hehe.... 
  3. Wide range of various products. Barangan kesihatan, barangan kecantikan, barangan penjagaan diri, kediaman dan lain-lain. Anda pilih je apa yang anda suka jual. Takde paksaan tau.... 
  4. Masa yang fleksibel. Suka hati anda bila nak bisnes, bila nak spend quality time dengan family, bila nak bercuti. Anda yang tentukan. 
  5. Setiap langkah anda, akan dibimbing oleh leaders hebat kami. Bukan setiap hari orang nak bantu kita kan? Tapi percayalah dalam GLAM setiap saat anda akan dibimbing. Just ask for it, the leaders will willingly to help you. Percuma pulak tu. Untung giler kan?
  6. Mempunyai akademi sendiri sebagai #learningcentre

Sebagai pulangan apa yang anda akan dapat?
  1. bonus dalam bentuk tunai setiap 10hb. 
  2. peluang melancong ke luar negara 3x setahun percuma
  3. peluang mendapat tabung kereta
  4. hati yang puas kerana berpeluang membantu mereka yang dalam kesusahan
  5. jiwa yang gembira kerana mampu menyediakan keperluan dan kehendak untuk keluarga
  6. diri sendiri dan keluarga yang lebih sihat dengan mengamalkan produk2 hebat kami
  7. kebebasan masa (time freedom)
  8. kebebasan kewangan (financial freedom)
  9. muncul di majalah2 hebat
  10. muncul di rancangan2 hebat di TV
  11. personal incentive dari leaders bila anda berjaya mencapai target seperti designer's handbag dll
  12. menjadi protege kepada bisnes mogul Malaysia seperti Hanis Haizi, Sha Khalid dan Shaliza Aziz.

Tak kenal Hanis Haizi? Sha Khalid? Shaliza Aziz?

Klik saja links ini, sayangku.... 


Dah kenal?

Apa tunggu lagi? Jom sertai kami di Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) dan anda berpeluang mendapat apa yang anda impikan. 

Berminat, cepat hubungi saya di 0139943935 untuk keterangan lanjut. 


No comments: