.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, November 28, 2014

Nak kurus, tapi sayang buah pinggang?


Alhamdulillah, ramai yang ingin kurus secara sihat demi sayangkan buah pinggang yang tiada tukar gantinya... Ramai yang PM, Whats App Egie bertanyakan soalan-soalan seperti;

"Set Kurus tu kalau stop makan, berat badan naik mendadak tak?"

"Set Kurus tu boleh ganggu fungsi jantung tak?"

"Set Kurus tu mahal tak?"

"Set Kurus tu kalau tengah merancang untuk hamil, boleh makan tak?"

Macam-macam lagi la.... Ok, sebelum Egie jawab, mari Egie terangkan dulu apa itu Set Kurus Bajet dari The Diamond Circle ni. Berdesup-desup order masuk sejak kami jumpa formula kuruskan badan secara sihat ni...


Ok, inilah Set Kurus Bajet. 

Tahu tak kenapa kami formulasikan Mineral Coffee, Garlic Tablet dan BV Alfalfa ni dalam set kurus? 

Sebabnya, kerana setiap satu mengandungi fungsi tersendiri. 

Fungsi BV Alfalfa

Fungsi Garlic Tablet

Fungsi Mineral Coffee


Untuk kesan yang lebih cepat dan mengelakkan badan flabby selepas kurus, kami sarankan anda memakai 
Premium Beautiful Korset secara konsisten. 

Seleksi Premium Beautiful Classic dan Elegance cuma RM 95 sebulan


Ok, sekarang Egie enak menjawab soalan-soalan korang di atas tu... 

S: Set Kurus tu kalau stop makan, berat badan naik mendadak tak?"
J: Set Kurus ni bukan ubat kurus yang menganggu fungsi hormon anda. Jadi jangan bimbang dengan berat meningkat sekiranya anda berhenti mengambil set kurus ni. Tapiiiii, kalau anda makan nasik 6 pinggan sehari, minum Pepsi 4 tin sehari of course la naik balik badan....

S: "Set Kurus tu boleh ganggu fungsi jantung tak?"
J: Tidak. Malah membantu menguatkan lagi fungsi jantung supaya anda lebih sihat. 


S: "Set Kurus tu mahal tak?"
J: Tidak. Murah sahaja. Cuma RM160 untuk penggunaan 40 hari. Kalau nak harga levbih murah, contact Egie untuk consultation. 


S: "Set Kurus tu kalau tengah merancang untuk hamil, boleh makan tak?"
J: Sekali lagi Egie ingatkan yang set kurus ni bukan ubat. Tapi supplement sahaja. It's easy. Kalau merancan untuk hamil atau hamil boleh minum kopi tak? Boleh makan bawang putih tak? Boleh makan sayur hijau tak? Boleh kan? So, ianya selamat diamalkan oleh siapa sahaja. InsyaAllah. 

Betul ke berkesan??? 

Ok, jom kita tengok testimoni-testimoni mereka yang telah berjaya.... 



Dan paling hot of course testimoni the founder of The Diamond Circle, CDM Shaliza Aziz... 


Cun meletop kan??? Nampak muda remaja sangat.... 

Berminat nak tau, nak tanya apa-apa, just contact Izyan ye... 

Salam kurus sihat muahhhh.... 

No comments: