.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, December 19, 2014

Geng Anggun TDC dan Set Kulit Cantik

Hai, assalamualaikum. Egie tak sabar sangat nak umumkan yang kami telah mengumpul idea baru yang sangatttt Egie suka. Korang pun mesti suka punyaaaa!!!! 

Setelah kejayaan #GengDietTDC sebagai kumpulan sokongan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dengan perkongsian tips dan program seperti bootcamp, formulasi #SetKurusBajet dan #SetKempisPerut serta pemakaian Premium Beautiful, kami ada sesuatu yang lebih istimewa lagi untuk anda. 

Kami telah sebulat suara untuk menamakannya sebagai; 

#GengAnggunTDC



Antara pengisiannya adalah perkongsian #TipsCantikTDC dan formulasi #SetKulitCantik 



Terdapat beberapa formulasi untuk #SetKulitCantik yang sesuai untuk setiap lapisan purse korang... Hehe... Yang mana bajet rendah, akan ada Set Kulit Cantik Bajet, yang mana bajet tinggi sikit ada set-set tertentu yang kami telah uji pada diri sendiri. Jadi jangan risau ye!!! Mampu milik dan selamat.

Nantikan update seterusnya dari Egie ye... 

Sebagai teaser, Egie kongsikan beberapa testimoni dari team The Diamond Circle sendiri. 



 
Semua positifkan? Nantikan update Egie nanti ye. 

Untuk yang tak sabar-sabar tu boleh terus contact Egie di 013-9943935

Ok, till then. Wassalam. 

P/s: Korang dah start boleh search the hashtags in Instagram dan Facebook tauuu!!! 

No comments: